Heikki Westerinen 75-vuotta – Markku Kinnunen 65-vuotta!

Kuopioon kokoontuneen shakkikansan iloksi suomalainen shakkilegenda SM Heikki Westerinen päätti juhlistaa 75-vuotissyntymäpäiväänsä osallistumalla 41. Kalakukkoturnaukseen.

Kolmannen kierroksen alussa turnausväki pääsi onnittelemaan Heikkiä ja muistamaan päivänsankaria – kuinkas muuten kuin – aidolla kalakukolla.

Tämän Kalakukkoturnauksen kannalta historiallisen hetken symboliarvoa nosti entisestään se, että merkkipäivämuistamisen saapui ojentamaan aina yhtä sydämellinen Anja Runonen miehensä Rolfin muistoturnauksessa.

Suomen shakkielämä kaipaa uusia Heikki Westerisen kaltaisia kansainvälisiä keulakuvia, mutta myös paikallistason taustavaikuttajia. Anja Runonen on itsekin ollut miehensä rinnalla turnauksen sihteerinä.

KSY:n entisen liigapelaaja Westerisen ohella turnauksessa muistettiin myös KSY:n pitkäaikaista rahastonhoitajaa Markku Kinnusta, joka päivälleen 10 vuotta Westeristä nuorempana juhlisti siirtymistään 65-vuotiaiden shakinpelaajien ikämiessarjaan.

Markku lukeutuu niihin vähäeleisiin seuravaikuttajiin, joiden aivan ratkaisevan merkityksen ja samalla hiljaisen ja pyyteettömän työn edustamansa seuran hyväksi huomaa vasta heidän jättäytyessään sivuun toiminnasta. KSY:n onneksi Markku oli Kalakukkoturnauksessa kuitenkin täydessä iskussa ja huolehti rahastonhoitajana suvereenisti niin pelaajien ilmoittautumisten vastaanottamiset kuin palkinnonsaajien tulorekisteri-ilmoitukset suoraan kisapaikalla. Ja kaikki tämä omana 65-syntymäpäivänään.

Sydämelliset onnittelut Heikille ja Markulle, sekä nöyrä kiitos heidän lisäkseen myös Anja Runoselle Kalakukkoturnauksen hyväksi vuosien varrella tehdystä työstä ja annetusta tuesta!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s